هلال‌احمر سبزوار ۱۱ گروه برای پوشش آیین تشییع شهید جمهور به مشهد اعزام کرد (۳ خرداد ۱۴۰۳) بارش باران و مه‌گرفتگی در جاده‌های ۱۲ استان کشور (۳ خرداد ۱۴۰۳) حمله مسلحانه به ۲ کارمند گمرک در سیستان و بلوچستان انفجار مین در سردشت موجب قطع‌عضو یک نفر شد استقرار ۸۰ آمبولانس در مسیر مراسم خاکسپاری رئیس جمهور در مشهد پوشش ۱۰۷ نوع بیماری خاص و سخت درمان در دوران شهید آیت الله رییسی سنت حسنه «رتبه‌بندی معلمان» یادگار شهید رئیسی است تغییرات محیطی موجب افزایش بیماری‌های آلرژیک شده است از ابتلای ۶۰ درصد ایرانی‌ها به چاقی تا ارتباط ۱۳ سرطان به چاقی! باید‌ها و نباید‌های غذایی برای افسردگی کبد برای حفظ سلامت مغز اسید تولید می‌کند ۴ تمرین مفید که به تقویت حافظه و تمرکز کمک می‌کند چگونه احترام به والدین را به فرزندان خود بیاموزیم؟ این میوه‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگه ندارید استفاده از رایحه‌های خاص در درمان فراموشی | ارتباط غیرمنتظره بین جوهر نعنا و آلزایمر امیرعبداللهیان؛ همان دیپلماتی که رنج بیماران پروانه‌ای را لمس کرد الزامات رفتار با کودک ۲ تا ۳ ساله دروغ یا تخیل کودکانه! ۴ راهکار ساده و موثر برای تمیز کردن گوش‌ها راه‌اندازی ۵ ایستگاه تقویت‌کننده همراه‌اول برای روز تشییع پیکر رئیس‌جمهور شهید در مشهد
سرخط خبرها

۴ تاثیر جالب پاییز بر وضعیت بدن

  • کد خبر: ۸۶۸۶۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
۴ تاثیر جالب پاییز بر وضعیت بدن
پاییز یا همان پادشاه فصل‌ها، در اوج محبوبیت و زیبایی می‌تواند سلامت افراد را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بایسی کلینگ نوشت: هم اینک در فصل پاییز، پادشاه فصول قرار داریم. در این فصل روز‌ها کوتاه‌تر و شب‌ها طولانی‌تر می‌شود. درختان و برخی جانوران خود را برای خواب زمستانی آماده می‌کنند. با این حال، کمتر کسی می‌داند که این فصل بر انسان‌ها نیز تاثیر دارد. در این مطلب به رایج‌ترین تغییراتی که پاییز می‌تواند بر انسان بگذارد، می‌پردازیم:

۱- افسردگی پاییزی:

اختلال عاطفی فصلی (SAD) که به افسردگی فصلی نیز مشهور است یکی از رایج‌ترین بیماری‌های روانی است که در فصل پاییز افراد را درگیر می‌کند.

این موضوع می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. دانشمندان می‌گویند همزمان با تغییر فصل، شاهد تغییرات در ترشح چندین هورمون و انتقال دهنده عصبی هستیم. یکی از این هورمون‌ها کورتیزول است که ترشح آن ارتباط مستقیمی با چرخه خواب و تغییرات طول روز دارد.

۲- بهبود یادگیری:

بسیاری از مردم می‌دانند که چگونه تب بهاری می‌تواند باعث بروز مشکلات در محیط کار شود. با این حال، فصل پاییز می‌تواند به بهبود یادگیری و پیشرفت شغلی شما کمک کند. تحقیقات دانشمندان دانشگاه هاروارد آمریکا نشان می‌دهد فصل پاییز میزان بهره‌وری دانش آموزان در مدرسه را افزایش می‌دهد و میزان حواس پرتی در محیط کار کاهش می‌یابد.

۳- مستعد افزایش وزن:

با کوتاه‌تر شدن طول روز سطح سروتونین خون کاهش می‌یابد و از این رو فرد برای افزایش سروتونین به مصرف بیشتر کربوهیدرات اقدام می‌کند. از آنجا که این افزایش اشتها برای مصرف مواد غذایی به ویژه کربوهیدرات با سرمای هوا و کاهش طول روز که منجر به کم شدن فعالیت‌های خارج از خانه می‌شود، فرد را مستعد ابتلا به چاقی و اضافه وزن می‌کند.

۴- کاهش فعالیت‌های اجتماعی:

همانطور که در مورد پیشین ذکر شد، سرمای هوا و کاهش طول روز که در فصل پاییز رخ می‌دهد باعث کاهش فعالیت‌های اجتماعی افراد می‌شود و مردم ترجیح می‌دهند به جای یک پیکنیک، در خانه بمانند. یک بررسی روی بیش از ۲۲ هزار تلفن همراه نشان داده است مردم زمانی که هوا سرد می‌شود تماس‌های تلفنی بیشتر و طولانی‌تری برقرار می‌کنند.

از دیگر تاثیرات فصل پاییز بر انسان می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- افزایش احتمال سرفه و عطسه
۲- کاهش خطرپذیری
۳- بروز مشکلات تنفسی به دلیل وارونگی دما

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->